Bjørg Kiær Bjørg Kiær

ÆrøXpressen informerer 16. maj 2020

 

Enkeltbilletter

Fra 15.maj sælger ÆrøXpressen kun enkeltbilletter.

Der vil være billetkontrol både til Ærø og fra Ærø.

Enkeltbilletter kan købes on-line med  5 % rabat samt på kontoret og  på færgen.

Returbilletter til ÆrøXpressen købt før 15. maj og ikke fuldt anvendt kan stadig anvendes.

Kort kan anvendes som hidtil.

BEMÆRK: Billetter mister deres gyldighed efter den dato, hvortil de er købt.

Ændring af bestilt afgang

Nu kan man ændre en bestilt afgang på hjemmesiden, hvis billet er bestilt efter 15. maj. Gå ind på hjemmesiden under "book nu" og vælg "skift reservationsdato". Du skal bruge din reservationskode og din e-mail og så kan man selv ændre dato og tidspunkt. Men ellers ring eller skriv til os.

 

Billetsamarbejde ophørt

Der er ikke længere billetsamarbejde mellem ÆrøXpressen og Ærøfærgerne. Det betyder, at billetter og kort fra Ærøfærgerne ikke længere kan anvendes på ÆrøXpressen.

 

Pendlere til og fra Ærø

Til pendlere med stamkort fra Ærøfærgerne sælger vi kort med 10 eller 20 enkeltrejser gældende til ÆrøXpressen til en særlig pris for pendlere. Det samme gør vi til pendlere, der pendler ind til Ærø, hvis de kan dokumentere hovedarbejdsplads er på Ærø.  Disse kort kan kun købes på kontoret. Stamkort skal fremvises ved køb og ved billettering ombord. Stamkort til pendlere udefra fås på kontoret. Kortene er personlige og mærket "pendler". Kortet gælder året rundt. Kontakt kontoret for information.

Pendler med bil

10 enkeltrejser 550,- / 20 enkeltrejser 1100.-

Pendler til fods 

10 enkeltrejser 350,- / 20 enkeltrejser 700,-

Pendler med cykel

10 enkeltrejser 450,- / 20 enkeltrejser 900,-

 

Ø-kort på ÆrøXpressen

ÆrøXpressen accepterer Ø-kort udstedt af Ærø Kommune.  Indehavere af Ø-kort får en rabat i forhold til den ordinære pris. Ø-kort kan anvendes  22. juni - 9. august 2020.  Ø-kort-billetter skal købes og betales on-line. Ø-kort-billetter kan ikke købes ombord. Ø-kort skal fremvises ombord ved billettering.  Har man glemt sit Ø-kort må man købe billet ombord til ordinær pris og efterfølgende henvende sig på kontoret.

 

Flixbus til København og Københavns Lufthavn

Flixbus kører nu nede fra færgelejet i Rudkøbing. Tidspunkter veksler de foreskellige dage. Nogle afgange hænger fint sammen med vore sejltider, ved andre afgange er der ventetid. Se www.flixbus.dk eller kontakt  kontoret for information. Vi er agentkontor for Flixbus og sælger billetter til Flixbus til hele Europa.

 

Åbningstider kontoret

Fra 1. juni udvider vi kontorets åbningstid således, at kontoret på hverdage er åbent 7:30 - 16:30 og lørdage 8:00 - 11:00. Søn- og helligdage er kontoret lukket. Udenfor kontorets åbningstid kan man sende en SMS til +45 3050 5991, hvis man har brug for hjælp, der ikke kan vente til kontoret igen åbner.