byggefasen_construction_phase_taufe_new_Ship_built_danmark_aeroexpressen
  • Bestil
  • Udflugter
  • Hotels
  • Online Check-in

COVID19 FORHOLDSREGLER

Det er obligatorisk at bære maske/mundbind ved alle rejser med ÆrøXpressen. Mundbind skal bæres af alle fra ombordstigning.

Børn under 12 år er fritaget. Personer med lungesygdomme og andre lidelser kan være fritaget. Rejsende uden mundbind og uden anerkendt grund til fritagelse vil blive afvist ved ombordstigning.

Vi henstiller til, at rejsende holder den anbefalede afstand til andre.Der kan gives særlig tilladelse til ophold i køretøjer under overfarten, hvis man er i en særlig udsat risikogruppe. Dette skal meldes telefonisk til ÆrøXpressens  kontor senest 24 timer inden afrejse. Man vil så få et dokument tilsendt, der skal lægges i forruden. Da motoren ikke må startes under overfarten, anbefaler vi at tage højde for dette når bilen pakkes. Toilettet i dækssalonen kan benyttes.

©FRS Danmark Verkauf_Online_Fahrkarte-ticket_buy

Book online - så sparer du 5%

Reserver plads til din bil om bord på færgen til og fra Ærø i god tid, og undgå ventetid. Book dine billetter online og spar 5%.

Book nu

Galleri ÆrøXpressen - Indvielsesfest

Byggefasen
aeroexpressen_linie_line_aero_langeland_ferge_ship_fähre_verbindung

Sejlplan Marstal - Rudkøbing

Afgang med færge til og fra Ærø fra enten Marstal eller Rudkøbing 6 gange om dagen på hverdage og 5 gange om dagen lørdage og søndage. Overfarten med ÆrøXpressen tager kun 50 minutter.

Sejlplan
Fahrkarten_ticket

Alt om priser Marstal - Rudkøbing

Priser
©Bjoerg Kiaer urlaub_boot_ärö_hafen_habour_danmark_holiday

Velkommen til Ærø

Autentiske Ærø: Ærø er en levende ø, fuld af oplevelser, nærvær og hygge. Ærø er altid et besøg værd.

Om Ærø